فارکس خوب است یا ارز دیجیتال

ما در سایت مدرن سرمایه تلاش می کنیم تا مطالبی مفید درخصوص ارز های دیجیتال به شما ارائه دهیم . در این مقاله که درباره ، فارکس خوب است یا ارز دیجیتال با ما همراه باشید .

همواره سوالی که خیلی از عزیزانی که شاید اطلاعات زیادی از بازار ارز دیجیتال یا کریپتوکارنسی نداشته باشند می پرسند این است که فارکس خوب است یا ارز دیجیتال کدام یک بیشتر است اصلا این ها چه تفاوتی باهم دیگه دارند فارکس به چه قسمتهایی و ارزهای دیجیتال به چه قسمت هایی تقسیم می شوند مزایا و معایب اینها کدام است.

آیا میدانید ماشین حساب ارز دیجیتال چیست و چه کارایی دارد؟ محتوای ما را بخوانید

این اشخاص نیاز دارم که یک درک عمیقی از فارکس و ارز های دیجیتال داشته باشند تا بتوانند بهترین تصمیم را بگیرند سود خوبی از سرمایه‌گذاری در این بازارها به دست بیاورند سعی می‌کنیم در این مقاله و مقالات دیگر وب سایت مدرن سرمایه شما را با مفاهیمی مثل فارکس ارزهای دیجیتال و غیره آشنا کنیم.


فارکس خوب است است یا ارز دیجیتال؟ کدام یک پر سود تر است؟

فارکس خوب است یا ارز دیجیتال ، برای پاسخ به این سوال پیشنهاد می‌کنیم تا آخر این مقاله با ما همراه باشید . فارکس یا ارز های دیجیتال هر کدام بازارهای بین المللی بزرگی هستند که در آنها معاملات و یا خرید و فروش های زیادی انجام می شود . در این مقاله سعی داریم شما را با  مزایا و معایب  هر کدام از این بازار ها آشنا کنیم . ولی در نهایت  این شما هستید که تصمیم می‌گیرید که در کدام یک از این بازار ها سرمایه گذاری کنید .

 بازار فارکس

بازار فارکس forex بازاری است برای تبادل ارز کشورهای مختلف

در ابتدا این بازار به منظور آسان تر شدن تبادلات ارزی میان کشورهای مختلف از طرف بانک ها و موسسات بزرگ در دنیا ایجاد شد . و هیچ نقشه‌ای برای این که مشترکان خرده پا نیز بتوانند در آن سرمایه گذاری کنند برنامه ریزی نشده بود . و بانک های بزرگ و موسسات مالی به قصد تبادل ارز کشورهای مختلف نظیر دلار به یورو و یا برعکس این بازار را راه اندازی کردند . ولی بعد ها آنقدر گسترش پیدا کرد که امروزه تا ارز های کشورهای کوچک و متوسط نیز در این بازار خرید و فروش می شود.

در بازار فارکس معاملات ارز ها به صورت جفت ارز معامله می شود مثل دلار و یورو و… دقت داشته باشید که ارز های قوی تر در سمت چپ قرار می گیرند و ارز های سمت راست ارز های مقابل نامیده می شوند . البته در بازار فارکس ارزهای دیگری مثل : ین ژاپن ، دلار کانادا ، پوند انگلیس وفرانک سوئیس معامله می شود . و این را باید بدانید که از آنجایی که در این بازار ارز ها به صورت جفت ارز معامله می شوند همیشه یک  طرف این ارز ها دلار آمریکا می باشد .

 جفت ارز ها در این بازار به سه دسته تقسیم می شود :

  • دسته اول ارزهای اصلی
  • دسته دوم ارزهای فرعی
  • دسته سوم ارزهای خارجی

 

 ارز های اصلی :

ارز های اصلی به ارز هایی  گفته می شود که بالاترین حجم نقدینگی و معاملات در روز شامل آنها است . و دلار آمریکا جزو یک طرف آنها می باشد از جمله ارز های اصلی می توان ارز های دلار آمریکا  ، یورو  ، ین  ژاپن ، فرانک سوئیس ، دلار کانادا ، دلار نیوزیلند و دلار استرالیا  را نام برد که به آنها ارز های کالایی نیز گفته می شود .

ارز های فرعی :

در این نوع ارزها دلار آمریکا هیچ دخالتی ندارد .

 ارز های خارجی :

به ارز های کشورهای در حال توسعه گفته می شود که کمترین حجم معاملات شامل آنها می شود .

 بازار ارز های دیجیتال:

در بازار ارز های دیجیتال همان گونه که از  نام آن پیداست ارز های دیجیتالی یا همان رمز ارز ها مورد معامله و خرید و فروش انجام می شود  .که شما می توانید با انتخاب یک یا چند رمز ارز از هزاران رمز ارز موجود در این بازار وارد معاملات خرید و فروش شوید . البته خرید و فروش رمز ارز ها در این بازار تنها راه در آمد زایی از این بازار نیست و شما با سرمایه گذاری و ورود به بازار های فرعی  می توانید همانند بازار فارکس هم از خرید و هم از فروش این ارز ها سود آوری داشته باشید .

و یا این که با سرمایه گذاری در nft  شما می توانید با خرید و فروش زمین در متاورس و یا راه هایی از این قبیل نیز کسب درآمد کنید .

برای ورود به این بازار ها نیز همانند بازار فارکس که نیاز به بروکر ها دارد . شما نیاز به ثبت نام در یک صرافی دارید و هم چنین داشتن یک کیف پول دیجیتالی از ضروریات ورود به این بازار می باشد .

 مزایا و معایب بازار فارکس

مزایای فارکس

از جمله مزایای این بازار می توان به موارد زیر اشاره کرد :

۱- بزرگترین مزیت فارکس داشتن نقدینگی بسیار زیاد در این بازار است . این باعث می‌شود که شما هر زمان که بخواهید می توانید برای خرید و یا فروش سرمایه خود اقدام کنید .

۲- این بازار غیر متمرکز و بدون واسطه است وهیچ جایگاه فیزیکی ندارد و معامله در آن از طرف تیم های الکترونیکی میان دو طرف معامله انجام می گیرد .

۳- به دلیل معامله دارایی های فیات نوسانات آن بسیار پایین است  . که زیر نظر بانک های مرکزی می باشند و از آنجایی که این بانک ها می خواهند که نرخ ارزها ثابت باشد . بازار فارکس به طور معمول یک بازار با ثبات است .

۴- به دلیل این که بروکر ها در فارس  کمیسیون دریافت نمی‌کنند هزینه  ترید ها در فارکس بسیار پایین است  . و تنها اختلاف بین نرخ های ، خرید و فروش یک جفت ارز را دریافت می کند .  که به آن اسپرود گفته می شود و در حدود یک تا دو پیپ است .

۵- ساعت کار این بازار از روز دوشنبه شروع می شود و تا جمعه به طور ۲۴ ساعت ادامه دارد البته  بعضی از بروکر ها به مشتریان خود روزهای شنبه و یکشنبه را نیز پیشنهاد می کنند  .

۶- از  آنجایی که بازار فارکس به سه بازار آسیا ، اروپا و ایالات متحده آمریکا تقسیم شده است . که بازارها و یا سنشن های توکیو ،  لندن و آمریکا مشهور است.   بهترین زمان معامله در این سنشن ها ساعاتی است که بازار لندن و آمریکا با هم یکی می شوند و بالاترین حجم تبادلات فارکس در این ساعت ها می باشد .

۷- از آنجایی که بازار فارکس با توجه به اتفاقات بزرگ دنیا است و به آن فاند امانتالی  گفته می شود . شما به راحتی می توانید با یک بررسی کوتاه بدانید که کدام بانک مرکزی قرار است نرخ ارز خود را افزایش دهد به این ترتیب شما با خرید این ارز می توانید سود زیادی را کسب کنید .

۸- در بازار فارکس شما می توانید حتی با داشتن سرمایه بسیار کم وارد این بازار شوید و اقدام به خرید و فروش جفت ارزها نمایید .

معایب فارکس

برای این که با معایب این بازار آشنا شوید به مسائل زیر توجه فرمایید :

۱ – به دلیل نبود هیچ قانونی بانک ها آزادی عمل زیادی دارند و شما در حال رقابت با آنها می باشید و راه حل مبارزه با آن پیدا کردن بروکرهای قانونی می باشد .

۲-  عوامل زیادی روی قیمت های این بازار تاثیر گذار است .

۳ – یکی دیگر از معایب این بازار اهرم های بالای آن است . این اهرم ها همان گونه که برای افرادی که دارایی کمی دارند می تواند مناسب باشد . برای کسانی که از آگاهی کمی از این بازار برخور دارند بسیار خطرناک است .

۴- در این بازار تمام تریدر ها  ، خود اقدام به معامله می‌کنند و کسی به عنوان مشاور وجود ندارد که بتوان برای معاملات از  او مشاوره بگیرند .

۵- کاربرانی که هیچ آگاهی از اقتصاد کلان و یا مسائل ژئو پلیتیکی ندارند در این بازار با مسائل زیادی روبرو می شوند .

 

مزایا و معایب ارزهای دیجیتالی

مزایای ارز های دیجیتال :

در این قسمت از مقاله به بررسی مزایای ارز های دیجیتالی یا همان  کریپتو  کرنسی ها می پردازیم :

  1. یکی از مزایای خوب بازار ارز های دیجیتالی این است که در تمام طول هفته و ۲۴ ساعت در حال کار می باشد .
  2. این بازار در مقابل تورم مصون می باشد .
  3. صرافی های زیادی هستند که ارز های دیجیتالی بسیاری هم چون بیت کوین ،  اتریوم و تتر را به شما معرفی می کنند .
  4. خرید و فروش رمز ارز ها بسیار راحت و دارای هزینه بسیار پایین است .
  5. شما می توانید ارز های دیجیتال را در کیف پول های دیجیتالی که بر روی کامپیوتر و یا گوشی شما نصب شده است نگهداری کنید .

 معایب ارزهای دیجیتال

همان گونه  که این ارز ها مزایای زیادی دارند دارای معایبی نیز می باشند که عبارتند از :

۱- معامله با آنها نسبت به ارز های واقعی کمی گران تر است به عنوان مثال هزینه معامله بیت کوین پنج برابر هزینه معامله یک جفت ارزeup/usd  می باشد .

۲- به جز بیت کوین دیگر ارز های دیجیتال به لحاظ دارایی بسیار کمتر از ارز های واقعی که در فارکس خرید و فروش می شوند است .

۳- نوسانات بسیار زیاد این بازار نسبت به بازار فارکس و یا حتی ارزهای کراس است ،  به طوری که در طول یک سال یک ارز دیجیتال امکان دارد 1000% افزایش پیدا کند و حال آنکه یک جفت ارز اصلی فارکس به طور معمول حدود10% نوسان دارد لاین معیار یک دوره زمانی مشابه می باشد .

۴- هدایت فارکس به واسطه بانک ها ، موسسات مالی بزرگ و دولت ها ی رسمی می باشد . در حالی‌که در بازار ارز های دیجیتال به غیر از نیرو های بازار  ،  که خود نوسانات زیادی را تولید می کند هیچ چیز وجود ندارد . و این به معنی این است که در معامله و خرید و فروش در این بازار ها درآمد زیادی را کسب کنید و در عین حال ریسک آن نیز بسیار بالا است .

۵- ارز های رمز نگاری شده نسبت به ارز های فیات از نقدینگی کمتری برخور دار هستند .

۶- احتمال معامله غیر قانونی از طریق اینترنت را دارد .

۷- ریسک از دست دادن سرمایه در این بازار بسیار بالا است .

بالاخره فارکس خوب است یا ارز دیجیتال؟

در این مقاله شما را با بازار فارکس  و ارز های دیجیتال آشنا  کردیم و معایب و مزایای هر یک را نیز برای شما بیان کردیم اما باز هم به شما پیشنهاد می کنیم قبل از ورود به هر کدام از این بازار ها کاملاً تحقیق کنید و نسبت به هر کدام از آنها اطلاعاتی را کسب کنید .

در نهایت امیدواریم که هر کدام از این بازار ها را برای سرمایه گذاری دارایی‌ های خود انتخاب می کنید دست خوش تحولات زیادی در زندگی شما باشد . و راه موفقیت برای شما هموار تر شود با آرزوی موفقیت .